Найбільше мешканцям Кременчука платили у великих партіях

Опубликованно: 27 января 2010 Рубрика: Район
5745 1 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Спроба кременчужан заробити під час виборчої компанії у дільничних комісіях виявилася цілком успішною. Всі представники від політичних партій, які видавали та перераховували бюлетені отримають від бюджету 243 гривні, з яких вирахують 20 відсотків податку. Натомість секретарі комісій, голови та їх заступники отримають трохи більше. Втім - такий розмір зарплати за два дні заплатить лише держава. Партії своїм представникам в дільничних комісіях за вибори теж платитимуть, принаймні обіцяють це зробити. Тож найвищу суму за вибори обіцяють в БЮТі та представникам Людмили Супрун ( теж БЮТ).


Ці кременчужан отримали у день виборів безплатне харчування, а їх роботу оцінено у 800 гривень. Дещо менше заплатять у партії Регіонів - лише 700 гривень і ніякого харчування.
У Арсенія Яценюка представникам дільничних комісій заплатять 350 гривень. До 500 гривень виплатить своїм представникам дільничних комісій штаб Сергія Тигіпко. Останнє, що нині вирішується - скільки коштів отримають представники виборчих комісій Віктора Ющенка. Поки що ці люди отримали лише по 100 гривень авансу.


ЧТ, 25 апреля 2024, 18:18 Курс НБУ: USD , EUR , RUR